Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
DSpace at KNTU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет інтегрованих технологій
Кафедра харчових технологій
Матеріали конференцій
Монографії
Навчальні видання
Статті
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 16 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2016
ІЧ-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жиру
Куник, О.М.
;
Куник, А. Н.
;
Kunik, A.N.
;
Семешко, О. Я.
;
Сарібєкова, Ю. Г.
2021
Розробка інноваційної продукції для забезпечення конкурентоспроможності консервних підприємств Херсонського регіону.
Валько, М. І.
;
Валько, Н. И.
;
Valko, M. I.
;
Стоянова, О. В.,
;
Зубкова, К. В.,
;
Бобирь, С. В.
2021
Розроблення нового виду плодоовочевої продукції функціонального призначення.
Валько, М. І.
;
Валько, Н. И.
;
Valko, M. I
;
Стоянова, О. В.
;
Зубкова, К. В
;
Бобирь, С. В.
2020-09
Дослідження ефективності застосування кріообробки у виноробстві
Мамай, О. І.
;
Мамай, О. И.
;
Mamai, О. І.
;
Кузьміна, Т. О.,
;
Білоконь, О. І.
2020
Дослідження показників якості овочево-фруктового соусу
Стоянова, О. В.
;
Стоянова, О. В.
;
Stoyanova, О. V.
;
Зубкова, К. В.
;
Бобирь, С. В.
2021
Інноваційний спосіб заморожування ягід чорної смородини в Україні
Бобирь, С. В.
;
Бобырь, С. В.
;
Bobyr, S. V.
2021
Дослідження автолізату винних дріжджів.
Ковалевський, К. А.
;
Ковалевский, К. А.
;
Kovalevsky, К. А.
;
Мамай, О. І.
;
Валько, М. І.
;
Кузьміна, Т. О.
2020
Дослідження впливу параметрів і режимів виробництва на якість сухих червоних вин.
Валько, М. І.
;
Валько, Н. И.
;
Valko, M. I
;
Голишев, О. О.
2020
Дослідження впливу комплексного використання полікомпонентної системи препаратів на технологічні процеси і формування якості білих столових вин.
Мамай, О. І.
;
Мамай, О. И.
;
Mamai, О. І.
;
Ковалевський, К. А.
;
Кіона, А. О.
2020
Розробка рецептури вітамінізованих компотів функціонального призначення.
Зубкова, К. В.
;
Зубкова, Е. В.
;
Zubkova, K. V.
;
Стоянова, О. В.
;
Зубкова, В. О.
Discover
Author
7
Валько, М. І.
7
Мамай, О. І.
5
Mamai, О. І.
5
Валько, Н. И.
5
Мамай, О. И.
4
Valko, M. I
4
Бобирь, С. В.
4
Стоянова, О. В.
3
Зубкова, К. В.
3
Ковалевський, К. А.
.
next >
Subject
2
amino acids
2
minerals
2
quality
2
recipe
2
stevioside
2
vitamins
2
wine yeast
2
аминокислоты
2
амінокислоти
2
винные дрожжи
.
next >
Date issued
10
2020
5
2021
1
2016