Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/403
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Васютинський, Р. К. | - |
dc.contributor.author | Vasiutynskyi, R. K. | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-22T21:25:40Z | - |
dc.date.available | 2021-02-22T21:25:40Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Васютинський, Р. К. Розробка стратегії управління зовнішньоекономічною діяльністю харчового підприємства в умовах нестабільності світових ринків (на матеріалах ПАТ «Дім марочних коньяків «Таврія» : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Р.К. Васютинський ; науковий керівник д.е.н., проф. В. М. Фомішина. – Херсон : ХНТУ, 2020. –111 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/403 | - |
dc.description.abstract | В умовах інтеграції вітчизняної економіки у світову та підвищення конкуренції на внутрішньому та зовнішньому ринках перед вітчизняними підприємствами гостро стоїть проблема пошуку ефективної система управління, що має бути налаштована на забезпечення їх конкурентоспроможності завдяки застосуванню комплексу внутрішніх заходів для адаптації до ринкових умов, що постійно змінюються. Тому при формуванні дієвої системи управління сучасним підприємством основна увага має бути зосереджена на створенні стратегічних активів підприємства, що забезпечують стійкість його розвитку, а також створення та використання конкурентних переваг у контексті зміцнення його стратегічної позиції. Given the integration of the domestic economy into the world and increasing competition in domestic and foreign markets, domestic enterprises face the problem of finding an effective management system that must be adjusted to ensure their competitiveness through a set of internal measures to adapt to ever-changing market conditions. Therefore, when forming an effective management system of a modern enterprise, the main attention should be focused on the creation of strategic assets of the enterprise, ensuring the sustainability of its development, as well as the creation and use of competitive advantages in the context of strengthening its strategic position. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | зовнішньоекономічна діяльність | uk_UA |
dc.subject | економічна безпека | uk_UA |
dc.subject | нестабільність | uk_UA |
dc.subject | світовий ринок | uk_UA |
dc.subject | харчове підприємство | uk_UA |
dc.subject | foreign economic activity | uk_UA |
dc.subject | economic security | uk_UA |
dc.subject | instability | uk_UA |
dc.subject | world market | uk_UA |
dc.subject | food enterprise | uk_UA |
dc.title | Розробка стратегії управління зовнішньоекономічною діяльністю харчового підприємства в умовах нестабільності світових ринків (на матеріалах ПАТ «Дім марочних коньяків «Таврія» | uk_UA |
dc.title.alternative | Development of the management strategy of foreign economic activity of the food enterprise under the conditions of instability of world markets (on the materials of PJSC «House of vintage cognacs «Tavriia») | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність 073 Менеджмент |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.