Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/900
Название: Розробка фотоелектричної станції приватного будинку, розташованого у м. Олешки
Авторы: Ємельянов, В. В.
Ключевые слова: відновлювані джерела енергії
фотоелектрична станція
інвертор
сонячна батарея
інсоляція
Дата публикации: 2021
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Ємельянов, В. В. Розробка фотоелектричної станції приватного будинку, розташованого у м. Олешки : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / В. В. Ємельянов ; наук керівник доц., к.т.н. Погребняк І. Ф. – Херсон : ХНТУ, 2021. –85 с.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто перспективні технології які сприяють динамічному розвитку сонячної фотоелектричної промисловості, зростанню ринку, і є актуальними для України, з точки зору можливостей та викликів для цього сектору, який зростає та диверсифікується. Розглянута методика визначення оптимального кута нахилу сонячних модулів, а також застосування двохкомпонентної моделі для оцінки величини світлового потоку, що падає на систему сонячних модулів. Проаналізовано електроспоживання досліджуваного об’єкту, визначено кут нахилу та технічні можливості крівлі будинку. Розраховано сумарне значення виробленої електричної енергії усіма панелями, а також кількість електричної енергії, яка надійде в мережу з урахуванням коефіцієнту корисної дії інвертора.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/900
Располагается в коллекциях:Спеціальність 141. Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.