Browsing by Author Куник, О.М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Аналіз альтернативних методів визначення йодного числа нерафінованих рослинних олійКуник, О.М.; Куник, А.Н.; Kunik, A.N.; Сарібєкова, Д. Г.
2020Дослідження впливу виду пакування на термін придатності питного пастеризованого молокаКуник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Морозова, О.М.; Сарібєкова, Д.Г.
2017Експертна оцінка якості соків та нектарів вітчизняного виробництваКуник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Сарібєкова, Д. Г.; Салєба, Л. В.; Куриленко, Т,
2018Застосування інвертного цукру в технології приготування борошняних кондитерських виробівКуник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Сарібєкова, Д. Г.
2020Технологічна експертиза маринованих шампіньйонівКуник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Сарібєкова, Д. Г.; Яловенко, К.О.
2016ІЧ-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жируКуник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Семешко, О. Я.; Сарібєкова, Ю. Г.
2016ІЧ-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жируКуник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Семешко, О. Я.; Сарібєкова, Ю. Г.