Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1032
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДавиденко, Богдан Володимирович-
dc.date.accessioned2024-02-08T17:40:09Z-
dc.date.available2024-02-08T17:40:09Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДавиденко, Б. В. Дослідження рецептури шампуню по догляду за волоссям : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Б. В. Давиденко ; наук. керівник доц., канд.техн. наук Л. В. Салєба. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 88 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1032-
dc.description.abstractВ роботі проведено вибір та наведено характеристику і фізико-хімічні властивості основних компонентів шампуню, розглянуто сфери їх застосування, вплив на організм людини. Обґрунтовано введення до рецептури рослинних СО2-екстрактів та антоціанів для кращого догляду за послабленим волоссям. Обрано технологію введення ПАР з низькою температурою плавлення та наведено шляхи удосконалення цієї технології, такі як: невисока температура процесу та використання реактора з рамною мішалкою. Наведено та описано апаратурно-технологічну схему виробництва шампуню з характеристикою необхідного обладнання. Відзначено, що головною проблемою екології косметичних підприємств є ПАР та запропоновано методи для очищення стічних вод.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectпіномийні засоби,uk_UA
dc.subjectшампунь,uk_UA
dc.subjectрослинні екстракти,uk_UA
dc.subjectорганолептичні властивостіuk_UA
dc.titleДослідження рецептури шампуню по догляду за волоссямuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 161 Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.