Skip navigation
DSpace logo
  • Головна сторінка
  • Перегляд
    • Фонди та зібрання
    • Перегляд матеріалів за:
    • Дати випуску
    • Автори
    • Заголовки
    • Теми
  • Мова
    • русский
    • українська
    • English
  • Вхід:
    • Мій архів матеріалів
    • Оновлення на e-mail
    • Обліковий запис

DSpace JSPUI

DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних

Дізнатися більше
DSpace logo

  1. DSpace at KNTU
  2. Факультет інтегрованих технологій

Кафедра хімічних технологій,експертизи та безпеки харчової продукції Головна сторінка фонду Перегляд статистики

Перегляд

Зібрання цього фонду

Матеріали конференцій

Монографії

Навчальні видання

Статті

Перегляд

Автор
  • 7 Kunik, A.N.
  • 7 Сарібєкова, Д. Г.
  • 6 Куник, А. Н.
  • 6 Куник, О.М.
  • 4 Салєба, Л. В.
  • 3 Saleba, L. V.
  • 3 Салеба, Л. В.
  • 2 Куник, О. М.
  • 1 Chabanova, N.R.
  • 1 Saribekova, D.G.
  • . далі >
Тема
  • 3 extraction
  • 3 екстракція
  • 3 экстракция
  • 2 enzymatic browning
  • 2 marinating
  • 2 mushrooms
  • 2 technological expertise
  • 2 unrefined vegetable oil
  • 2 маринование
  • 2 маринування
  • . далі >
за датою випуску
  • 3 2017
  • 3 2020
  • 2 2016
  • 1 2018
  • 1 2019
Has File(s)
  • 10 true
Тема від Logo CINECA

Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок