Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
русский
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
DSpace at KNTU
Факультет інтегрованих технологій
Кафедра хімічних технологій,експертизи та безпеки харчової продукції
Головна сторінка фонду
Перегляд статистики
Перегляд
Зібрання цього фонду
Матеріали конференцій
Монографії
Навчальні видання
Статті
Перегляд
Автор
7
Kunik, A.N.
7
Сарібєкова, Д. Г.
6
Куник, А. Н.
6
Куник, О.М.
4
Салєба, Л. В.
3
Saleba, L. V.
3
Салеба, Л. В.
2
Куник, О. М.
1
Chabanova, N.R.
1
Saribekova, D.G.
.
далі >
Тема
3
extraction
3
екстракція
3
экстракция
2
enzymatic browning
2
marinating
2
mushrooms
2
technological expertise
2
unrefined vegetable oil
2
маринование
2
маринування
.
далі >
за датою випуску
3
2017
3
2020
2
2016
1
2018
1
2019
Has File(s)
10
true