Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
русский
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
DSpace at KNTU
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультет інтегрованих технологій
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (МАГІСТР)
Спеціальність 181 Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-4 зі 4.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Дослідження використання вторинних сировинних ресурсів при переробці томатів
Зубкова, Вікторія Олексіївна
2023
Розробка рецептури фруктово-овочевих маринадів
Врублевська, Анастасія Віталіївна
2023
Дослідження технології бурякового напою ферментованого з додаванням імбиру
Вірко, Дар`я Сергіївна
2023
Удосконалення технології маринадів для виробництва закусочних консервів відповідно вимогам здорового харчування
Окша, Любов Едуардівна
Перегляд
Автор
1
Врублевська, Анастасія Віталіївна
1
Вірко, Дар`я Сергіївна
1
Зубкова, Вікторія Олексіївна
1
Окша, Любов Едуардівна
Тема
3
рецептура,
2
технологічна схема,
2
якість
1
Буряк столовий,
1
вичавки,
1
Вторинні сировинні ресурси,
1
залива
1
кислотність,
1
купажування,
1
маринад,
.
далі >
за датою випуску
4
2023
Has File(s)
4
true