Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1147
Title: Інтеграція універсальних програм консолідації інформації з результатів автоматичного тестування у процес розробки проекту
Authors: Андрієвський, Ілля Ігорович
Keywords: Консолідована інформація,
Extent Report,
Report portal,
CD конвеєр,
безперервне тестування,
мова програмування C#,
Jenkins і Report portal
Issue Date: 2024
Publisher: ХНТУ
Citation: Андрієвський, І. І. Інтеграція універсальних програм консолідації інформації з результатів автоматичного тестування у процес розробки проекту : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / І. І. Андрієвський ; наук. керівник доцент, канд. техн. наук Н. В. Корніловська. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. - 126 с.
Abstract: Об’єкт дослідження: продукти консолідації інформації, а саме звіти надані універсальними програмами консолідації інформації з результатів автоматичного тестування. Предмет дослідження – інструменти та методи аналізу результатів автоматичного тестування та визначити їхню ефективність у впровадженні та оптимізації процесу розробки програмного забезпечення, універсальні програмами консолідації інформації з результатів автоматичного тестування. Jenkins; Report Portal; Allure report; Testomat.io. Головною метою даного дослідження є проведення аналізу та дослідження універсальних програм консолідації інформації, призначених для обробки та аналізу результатів автоматичного тестування програмного забезпечення. Головною метою є виявлення їхньої ролі та важливості в контексті підвищення якості програм та оптимізації процесу розробки через збільшення ефективності аналізу результатів тестування. Тобто в даній роботі необхідно глибоко проаналізувати інструменти та методи аналізу результатів автоматичного тестування та визначити їхню ефективність у впровадженні та оптимізації процесу розробки програмного забезпечення.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1147
Appears in Collections:Спеціальність 122 Консолідована інформація



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.