Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1155
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІщук, Ілона Русланівна-
dc.date.accessioned2024-03-26T13:51:19Z-
dc.date.available2024-03-26T13:51:19Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationІщук, І. Р. Управління витратами як складова економічної безпеки підприємств індустрії гостинності : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / І. Р. Іщук ; наук. керівник доц., канд. екон. наук А. В. Тарасюк. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 112 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1155-
dc.description.abstractВ роботі розкрито теоретико-методичні засади управління витратами на підприємствах індустрії гостинності. Виконано аналітичну оцінку формування витрат на підприємствах індустрії гостинності. Запропоновано заходи щодо зміцнення економічної безпеки підприємств сфери гостинності шляхом удосконалення управління витратами.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectУправління витратами,uk_UA
dc.subjectекономічна безпека підприємства,uk_UA
dc.subjectіндустрія гостинності,uk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.titleУправління витратами як складова економічної безпеки підприємств індустрії гостинностіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 051 Економічна безпека



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.