Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1171
Title: Створення програмного продукту для аналізу світового ринку штучного інтелекту та окремих галузей за допомогою NLP
Authors: Дубоносов, Ілля Олександрович
Keywords: Штучний інтелект (AI),
NLP,
аналіз ринку,
перспектива росту,
обробка інформації
Issue Date: 2024
Publisher: ХНТУ
Citation: Дубоносов, І. О. Створення програмного продукту для аналізу світового ринку штучного інтелекту та окремих галузей за допомогою NLP : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / І. О. Дубоносов ; наук. керівник доц., канд. техн. наук Н. В. Корніловська. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. - 115 с.
Abstract: Дана дипломна робота присвячена розробка програмного продукту для аналізу світового ринку AI за допомогою NLP для отримання узагальненої інформації про стан ринку, а також виявляти найперспективніші AI-компанії. Ринок штучного інтелекту (AI) характеризується бурхливим зростанням. За оцінками, до 2025 року обсяг світового ринку AI досягне 190 млрд доларів. Це зростання створює нові можливості для бізнесу та інвесторів. Однак, щоб успішно конкурувати на ринку AI, компаніям необхідно постійно аналізувати поточні тенденції та розробляти нові продукти та послуги. Це завдання ускладнюється величезним обсягом інформації, що доступна на ринку. Розроблений програмний продукт має наукову та практичну цінність. Він може бути застосований бізнесом та інвесторами для таких завдань, як моніторинг тенденцій на ринку AI, визначення перспективних напрямків розвитку AI, оцінка конкурентоспроможності AI-компаній, виявлення потенційних партнерів та клієнтів.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1171
Appears in Collections:Спеціальність 122 Консолідована інформація



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.