Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1236
Title: Розробка системи електропостачання та вибір електрообладнання головної понижувальної підстанції металургійного заводу
Authors: Шупік, О. І.
Keywords: Металургійний завод
система електропостачання
навантаження
активна потужність
реактивна потужність
ЦЕН
трансформатор
цехова трансформаторна підстанція
ГПП
коротке замикання
вимикач
роз՚єднувач
запобіжник
компенсація реактивної потужності
Issue Date: 2024
Publisher: ХНТУ
Citation: Шупік, О. І. Розробка системи електропостачання та вибір електрообладнання головної понижувальної підстанції металургійного заводу : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / О. І. Шупік ; наук. керівник доц., канд. фіз.-мат. наук Н. Л. Дон. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 69 с.
Abstract: В роботі розроблено систему електропостачання металургійного заводу, що забезпечуватиме безперебійне надходження електроенергії в необхідній кількості та відповідної якості від енергосистеми до виробничих установок та механізмів. Обґрунтовано вибір електрообладнання головної понижувальної підстанції металургійного заводу, що відповідає чинним нормативним вимогам. В розділі «Охорона праці» розглянуто основні небезпечні та шкідливі виробничі чинники на робочому місці в цехах металургійного заводу. Розглянуто основні організаційно-технічні заходи захисту персоналу при обслуговуванні та ремонті діючих електроустановок та обладнання ГПП.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1236
Appears in Collections:Спеціальність 141 Електротехніка та електротехнології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.