Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1280
Title: Освітньо-професійна програма як інструмент управління в освітніх закладах України в умовах європейської інтеграції (на прикладі ВСП «Калуський фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій Івано-Франківського національного університету нафти і газу»)
Authors: Мартинова, А. Е.
Keywords: менеджмент організацій
освітньо-професійні програми
управління освітою
Європейська інтеграція
міжнародний ринок
Issue Date: 2024
Publisher: ХНТУ
Citation: Мартинова, А. Е. Освітньо-професійна програма як інструмент управління в освітніх закладах України в умовах європейської інтеграції (на прикладі ВСП «Калуський фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій Івано-Франківського національного університету нафти і газу») : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / А. Е. Мартинова ; наук. керівник д-р екон. наук, проф. В. М. Фомішина. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 85 с.
Abstract: Інтеграція українських освітніх закладів у європейський освітній простір становить значний виклик та можливість у контексті глобалізації. Це дослідження зосереджено на адаптації освітньо-професійних програм до європейських стандартів, використовуючи ВСП «Калуський фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій» як приклад. Метою роботи є вивчення освітніх процесів у рамках Європейської інтеграції та визначення ефективних методів і підходів до управління освітньо-професійними програмами. В роботі застосовано системний підхід для аналізу освітньої системи ЄС, порівняльний аналіз для оцінювання освітніх систем країн-членів ЄС та України, а також графічний метод для візуалізації результатів дослідження. Результати дозволили ідентифікувати ключові чинники, що впливають на розвиток освітніх програм в контексті євроінтеграційних процесів у вищих навчальних закладах України, і можуть бути використані для практичного застосування управлінських рішень в освітніх закладах України, а також для подальшого дослідження в галузі адаптації освітніх систем до глобальних викликів.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1280
Appears in Collections:Спеціальність 073 "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.