Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1283
Title: Розроблення напрямів розвитку посередницького підприємства на енергетичному ринку у сучасних умовах економіки (на матеріалах ПП «ЕНЕРГОАВЕРС»)
Authors: Сергеєв, В. С.
Keywords: енергоефективність
стратегія
зовнішньоекономічна діяльність
енергетичний ринок
енергоресурси
відновлювальні джерела енергії
енергонезалежність
Issue Date: 2024
Publisher: ХНТУ
Citation: Сергеєв, В. С. Розроблення напрямів розвитку посередницького підприємства на енергетичному ринку у сучасних умовах економіки (на матеріалах ПП «ЕНЕРГОАВЕРС») / В. С. Сергеєв ; наук. керівник канд. екон. наук, доц. Т. В. Якимчук. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 75с.
Abstract: У сучасному світі проблема забезпечення сталого розвитку та зменшення впливу на довкілля вимагає пріоритетного розгляду питань оптимізації енергетичного споживання та забезпечення енергонезалежності. Особливою актуальністю у цьому контексті набуває проблема розвитку енергетичного ринку з урахуванням енергозбереження та енергонезалежності. Забезпечення сталого розвитку вимагає впровадження ефективних заходів щодо раціонального використання енергії та зменшення споживання ресурсів, що сприяє зниженню викидів шкідливих речовин у атмосферу та збереженню природних ресурсів. Зменшення впливу на довкілля також пов'язане з розвитком відновлюваних джерел енергії, таких як сонячна, вітрова та гідроенергетика. Інвестиції у розвиток цих технологій сприяють зниженню залежності від вугілля та інших вичерпних джерел енергії, що сприяє зменшенню викидів CO2 та інших шкідливих речовин. Значне місце у цьому займають усі гравці енергетичного ринку, включно із посередницькими підприємствами.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1283
Appears in Collections:Спеціальність 073 "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.