Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1315
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Діденко, А. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-25T07:55:25Z | - |
dc.date.available | 2024-09-25T07:55:25Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Діденко, А. Ю. Фінансова стійкість банку та шляхи її забезпечення (на матеріалах ПАТ АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / А. Ю. Діденко ; наук. керівник доц., канд. екон. наук О. С. Новосьолова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 90 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1315 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційну роботу бакалавра присвячено аналізу фінансової стійкості банків в Україні, як в цілому по системі, так і по окремо взятому банку. Обґрунтовано, що сьогодні банківський сектор України протистоїть таким ризикам: економічний спад в державі, коливання національного курсу, інфляція, відтік капіталу з держави тощо. Окреслено перспективні напрямки вирішення актуальних проблем банківської системи в Україні в контексті забезпечення фінансової стійкості. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | Банк | uk_UA |
dc.subject | банківський сектор | uk_UA |
dc.subject | фінансова стійкість | uk_UA |
dc.subject | непрацюючі кредити | uk_UA |
dc.subject | нормативи капіталу | uk_UA |
dc.subject | рейтинг стійкості | uk_UA |
dc.title | Фінансова стійкість банку та шляхи її забезпечення (на матеріалах ПАТ АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК») | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність 072 Державна податкова та митна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Діденко А. Ю. Фінансова стійкість банку та шляхи її забезпечення (на матеріалах ПАТ АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК»).pdf | 538.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.