Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1336
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВедмідський, М. І.-
dc.date.accessioned2024-10-08T09:33:15Z-
dc.date.available2024-10-08T09:33:15Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВедмідський, М. І. Оцінка якості та асортименту шовкових тканин : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / М. І. Ведмідський ; наук. керівник проф., д-р техн. наук Т. О. Кузьміна. – Хмельницький : ХНТУ, 2024.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1336-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота бакалавра присвячена питанням розвитку виробництва шовкових тканин, оцінки їх споживних властивостей, розвитку сучасних технологій. Темою роботи є оцінка якості та асортименту шовкових тканин. Об’єктом дослідження є шовкові тканини. Предметом дослідження є дослідження якості та асортименту шовкових тканин. Метою роботи є оцінка якості та асортименту шовкових тканин. В основній частині проаналізовано динаміку виробництва тканин за видами, а також тенденції щодо споживання шовкових тканин в Україні. Наведено підприємства, виробники шовкових тканин Україні. Подано сучасну класифікацію асортименту шовкових тканин, розкрито їх характеристику та охарактеризовано властивості шовкових полотен. У розглянутому матеріалі опрацьовано споживні властивості шовкових тканин. У роботі дана оцінка дефектам, порядку оцінки якості, розкрито вимоги до пакування, маркування і зберігання та проаналізовано структуру асортименту тканин і порядок перевірки їх якості.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectШовкuk_UA
dc.subjectвластивостіuk_UA
dc.subjectтканинаuk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.subjectтехнологіїuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.titleОцінка якості та асортименту шовкових тканинuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 182 Технології легкої промисловості



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.