Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1341
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПлисак, Б. А.-
dc.date.accessioned2024-10-11T08:58:27Z-
dc.date.available2024-10-11T08:58:27Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПлисак, Б. А. Формування асортименту та якості нежирних майонезів у роздрібній торгівлі України : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Б. А. Плисак ; наук. керівник проф., д-р техн. наук Ю. В. Березовський. – Хмельницький : ХНТУ, 2024.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1341-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота бакалавра присвячена питанням розвитку вітчизняного ринку майонезної продукції, оцінки її споживних властивостей, розвитку нормативно-правової бази та контролю якості нежирного майонезу. Темою роботи є формування асортименту та якості нежирних майонезів у роздрібній торгівлі України. Об’єкт дослідження – нежирна майонезна продукція. Предмет дослідження – дослідження питань формування асортименту та покращення якості нежирного майонезу. Метою роботи є дослідження процесів формування асортименту майонезу в роздрібній торговій мережі, визначення їх якості та визначення напрямків підвищення якості майонезної продукції. У роботі розглянуто споживні властивості майонезної продукції, подано загальну характеристику та класифікацію майонезу, що реалізуються на території України. У основній частині роботи аналізуються нормативно-технічні вимоги та стандарти якості майонезного продукту, тенденції розвитку ринку майонезної продукції, оцінка якості нежирних майонезів за органолептичними та фізико- хімічними показниками. Результатом проведеного дослідження є розширення асортименту емульсійних продуктів, впровадження у виробництво низькокалорійних майонезів, збагачених корисними, натуральними добавками оздоровчого призначення, що сприятиме не тільки задоволенню попиту та смаків споживачів, але й забезпеченню здорового харчування. Вияснилося, що для споживачів майонезу найбільш вагоме місце в майонезі займають смакові властивості, тоді вже вміст жиру.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectМайонезна продукціяuk_UA
dc.subjectвластивостіuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectжирuk_UA
dc.titleФормування асортименту та якості нежирних майонезів у роздрібній торгівлі Україниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.