Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1342
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСеменюк, В. В.-
dc.date.accessioned2024-10-11T08:58:35Z-
dc.date.available2024-10-11T08:58:35Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСеменюк, В. В. Оцінка якості та асортименту апельсинового соку на вітчизняному ринку : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / В. В. Семенюк ; наук. керівник проф., д-р техн. наук Ю. В. Березовський. – Хмельницький : ХНТУ, 2024.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1342-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота бакалавра «Оцінка якості та асортименту апельсинового соку на вітчизняному ринку» присвячена питанням розвитку національного ринку консервованих соків плодоягідної продукції, оцінки споживних властивостей та якості апельсинового соку, розвитку вітчизняної нормативно-правової бази. Метою роботи є дослідження сучасного асортименту апельсинового соку, що реалізується на вітчизняному ринку, оцінка його споживчих властивостей та якісних характеристик. Об’єктом дослідження є апельсиновий сік. Предметом дослідження є оцінка якості апельсинового соку, що реалізується в торговельній мережі на півдні України. У роботі розглянуто споживні властивості апельсинового соку, подано загальну характеристику та класифікацію плодово-ягідних соків, що реалізуються на території України. У основній частині роботи аналізуються стан споживчого ринку апельсинового соку в Україні, стандарти якості плодово-ягідних напоїв, розкрито етапи виготовлення та формування асортименту продукції, проводиться оцінка якості апельсинового соку різних виробників за органолептичними та фізико-хімічними показниками. Результатом проведеного дослідження є встановлений факт, який вказує на те, що ТОВ «Сандора» може реалізовувати свою продукцію не лише на внутрішньому ринку, а й просувати її за межі країни. Також в результаті проведених досліджень було виявлено, що всі інші зразки апельсинового соку повністю відповідають вимогам нормативно-технічної документації, що обумовлено, насамперед, впровадженням на підприємствах їх виробництва сертифікованої системи управління якістю (відповідно до вимог ДСТУ ISO 9001-2001) або безпечністю харчових продуктів (ХАССП).uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectАпельсиновий сікuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectвластивостіuk_UA
dc.subjectконцентратuk_UA
dc.subjectпродуктuk_UA
dc.titleОцінка якості та асортименту апельсинового соку на вітчизняному ринкуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.