Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1376
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМєшкова-Кравченко, Н.В.-
dc.contributor.authorMieshkova-Kravchenko, N.V.-
dc.date.accessioned2024-10-28T12:44:31Z-
dc.date.available2024-10-28T12:44:31Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМєшкова-Кравченко, Н. В. Методичні рекомендації і контрольні завдання до виконання практичних занять з дисципліни «Економіка підприємства» : для спец. 073 – Менеджмент, 075 ‒ Маркетинг / Н. В. Мєшкова-Кравченко. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 48 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1376-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації є складовою навчально-методичного комплексу дисципліни, розроблені для ефективного проведення практичних занять з дисципліни «Економіка підприємства», обсягом 30 годин, з метою формування у здобувачів вищої освіти спеціальності 073 – Менеджмент та 075 – Маркетинг розуміння економічного механізму функціонування підприємства, здатності приймати управлінські рішення, виконувати комплексні економічні розрахун­ки для ефективного здійснення господарської діяльності на рівні підприємств. Для кожного практичного заняття за 13 темами вказано мету заняття, структуру заняття, питання, що підлягають розгляду, питання для самостійного поглибленого вивчення теми, підведення підсумків, рекомендована література. Для переважної більшості занять наведено типові задачі та методичні рекомендації до їх розв’язання, що дозволяє внаслідок виконання сформувати програмні результати: аналізу ситуацій, виявлення проблем, розрахунку показників для обґрунтування управлінських рішень. The methodological recommendations are a component of the educational and methodological complex of the discipline, developed for the effective conduct of practical classes in the discipline "Economics of the enterprise", with a volume of 30 hours, with the aim of forming in students of higher education specialty 073 – Management and 075 – Marketing an understanding of the economic mechanism of the functioning of the enterprise, the ability to accept management decisions, perform complex economic calculations for the effective implementation of economic activity at the enterprise level. For each practical lesson on 13 topics, the purpose of the lesson, the structure of the lesson, questions to be considered, questions for independent in-depth study of the topic, summing up, and recommended literature are indicated. For the vast majority of classes, typical tasks and methodical recommendations for their solution are given, which allows to form programmatic results as a result of their implementation: analysis of situations, identification of problems, calculation of indicators to substantiate management decisions.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectЕкономіка підприємстваuk_UA
dc.subjectзадачаuk_UA
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.subjectпродукціяuk_UA
dc.subjectперсоналuk_UA
dc.subjectосновний капіталuk_UA
dc.subjectоборотний капіталuk_UA
dc.subjectорганізаційні аспектиuk_UA
dc.subjectвитратиuk_UA
dc.subjectфінансово-економічні результатиuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectекономічна безпекаuk_UA
dc.subjectрозвитокuk_UA
dc.subjectEnterprise economyuk_UA
dc.subjecttaskuk_UA
dc.subjectenterpriseuk_UA
dc.subjectproductsuk_UA
dc.subjectpersonneluk_UA
dc.subjectfixed capitaluk_UA
dc.subjectworking capitaluk_UA
dc.subjectorganizational aspectsuk_UA
dc.subjectcostsuk_UA
dc.subjectfinancial and economic resultsuk_UA
dc.subjectefficiencyuk_UA
dc.subjecteconomic securityuk_UA
dc.subjectdevelopmentuk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації і контрольні завдання до виконання практичних занять з дисципліни «Економіка підприємства»uk_UA
dc.title.alternativeMethodical recommendations and control tasks for the performance of practical classes from the discipline "Economics of the enterprise"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні рекомендації



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.