Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1484
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевченко, А. В.-
dc.date.accessioned2024-11-07T11:37:08Z-
dc.date.available2024-11-07T11:37:08Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationШевченко, А. В. Розробка дизайну інтер’єрів ресторану "Сота" : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / А. В. Шевченко ; наук. керівник ст. викл. І. О. Жуков. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. –51 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1484-
dc.description.abstractДипломну роботу бакалавра присвячено розробці інтер'єрів ресторану "Сота". У роботі проведено аналіз сучасних тенденцій у дизайні інтер'єрів, а також розглянуто особливості проектування інтер'єру для закладу громадського харчування. Метою дослідження є створення унікального та комфортного простору, що сприяє приємному відпочинку відвідувачів ресторану "Сота". Для досягнення цієї мети розглядаються різні аспекти дизайну інтер'єру, такі як вибір кольорової гами, освітлення, меблів та декору. В роботі представлені розроблені дизайн-проекти інтер'єру для різних зон ресторану, включаючи зали для відвідувачів, барну стійку, кухню та туалетні приміщення. Даний проект відображає особливості концепції та враховує потреби та переваги цільової аудиторії. Підсумком дипломної роботи є створення повноцінних проектів інтер'єру для ресторану "Сота", які можуть бути використані в процесі будівництва та оформлення приміщень.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectРесторанuk_UA
dc.subject"Сота"uk_UA
dc.subjectконцепціяuk_UA
dc.subjectколірuk_UA
dc.subjectінтер'єрuk_UA
dc.subjectкомфортuk_UA
dc.subjectестетичністьuk_UA
dc.titleРозробка дизайну інтер’єрів ресторану "Сота"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 022 Дизайн

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шевченко А. В. Розробка дизайну інтер’єрів ресторану "Сота".pdf951.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.