Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1634Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Вірко, Д. С. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-02-26T12:04:25Z | - |
| dc.date.available | 2025-02-26T12:04:25Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | Вірко, Д. С. Дослідження технології бурякового напою ферментованого з додаванням імбиру : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти « магістр» / Д. С. Вірко ; керівник доц., канд. техн. наук О. В. Стоянова. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 103с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1634 | - |
| dc.description.abstract | Мета дослідження — удосконалення технології бурякового напою шляхом додавання імбиру з використанням способу ферментації. В дослідженні пропонується спосіб виготовлення бурякового напою ферментованого з додаванням імбиру, збагаченого бактеріями Lactobacillus asidophillus. Об'єктом дослідження є технологічні процеси ферментованого напою з буряку та імбиру. Предметом дослідження: буряк столовий, кореня імбиру, рецептура. В магістерській кваліфікаційній роботі розроблена рецептура нового виду консервів. В роботі проведено порівняльний аналіз хіміко-технологічних властивостей нових районованих сортів столових буряків та імбиру. Обгрунтовано вибір технологічних процесів та розроблено технологічну схему виробництва овочевого напою ферментованого. Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники готового продукту. Практичне значення одержаних результатів полягає в створенні нового продукту, який має високі органолептичні показники, біологічну цінність та профілактичні властивості. Магістерська кваліфікаційна робота складається з вступу, чотирьох розділів та списку використаної літератури. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
| dc.subject | Буряк столовий | uk_UA |
| dc.subject | імбир | uk_UA |
| dc.subject | ферментація | uk_UA |
| dc.subject | купажування | uk_UA |
| dc.subject | рецептура | uk_UA |
| dc.subject | рН | uk_UA |
| dc.subject | технологічна схема | uk_UA |
| dc.subject | кислотність | uk_UA |
| dc.subject | якість | uk_UA |
| dc.title | Дослідження технології бурякового напою ферментованого з додаванням імбиру | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Вірко Д. С. Дослідження технології бурякового напою ферментованого з додаванням імбиру.pdf | 305.16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.