Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1636
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДоротюк, С. А.-
dc.date.accessioned2025-02-26T12:23:56Z-
dc.date.available2025-02-26T12:23:56Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДоротюк, С. А. Дослідження особливостей фізико-хімічної експертизи меду в умовах НЦЛД “Еталон” : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / С. А. Доротюк ; наук. керівник доц., канд. техн. наук Л. В. Салєба. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 85 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1636-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі наведено класифікацію та асортимент меду, розглянуто основні види дефектів, які притаманні даному харчовому продукту; описано схему виробництва меду; підібрано обладнання та розроблено схему хіміко-технологічного контролю виробництва, розроблено план НАССР. Проведена експертиза промислових зразків квіткового меду натурального в умовах Незалежного Центру лабораторних досліджень “Еталон”; здійснено визначення кислотності, масової частки води, вмісту проліну, діастазного числа, електропровідності та вмісту антибіотиків; проведено аналіз умов праці лаборанта на виробництві.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectМедuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні властивостіuk_UA
dc.subjectтехнологічна схемаuk_UA
dc.subjectплан НАССРuk_UA
dc.titleДослідження особливостей фізико-хімічної експертизи меду в умовах НЦЛД “Еталон”uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.