Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1639
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОкша, Л. Е.-
dc.date.accessioned2025-02-26T12:38:52Z-
dc.date.available2025-02-26T12:38:52Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationОкша, Л. Е. Удосконалення технології маринадів для виробництва закусочних консервів відповідно вимогам здорового харчування : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Л. Е. Окша ; керівник доц., канд. техн. наук К. В. Зубкова. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 86с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1639-
dc.description.abstractМетою магістерської кваліфікаційної роботи є підвищення біологічної цінності маринадів для виробництва закусочних консервів шляхом використання фруктових соків. Об’єктом дослідження є технологічні процеси виготовлення консервів «Солодкий перець маринований з соком аличі» Предметом дослідження є маринад, солодкий перець, сік з аличі. Робота присвячена вдосконаленню технології маринадів для закусочних овочевих консервів з солодкого перцю. Запропоновано спосіб виготовлення маринаду щляхом заміни оцтової кислоти на сік з аличі. На основі принципах комбінаторики розроблена рецептура нових видів консервів «Солодкий перець маринований з соком аличі», яка гарантує високу якість, екологічність та безпеку споживання. Рецептура консервів включає: солокий перць, сіль, цукор, сік з аличі, перець червоний молотий та часник.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectПерець солодкийuk_UA
dc.subjectмаринадuk_UA
dc.subjectсік з аличіuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.subjectтехнологічна схемаuk_UA
dc.subjectпрофілограмаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.titleУдосконалення технології маринадів для виробництва закусочних консервів відповідно вимогам здорового харчуванняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.