Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1640
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПоплевічев, А. О.-
dc.date.accessioned2025-02-26T12:41:44Z-
dc.date.available2025-02-26T12:41:44Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПоплевічев, А. О. Технологічна експертиза та оцінка якості хліба житнього з додаванням соняшникового насіння : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / А. О. Поплевічев ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. М. Куник. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 102 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1640-
dc.description.abstractВ роботі встановлено, що надання хлібним виробам бажаних функціональних властивостей можливо шляхом цілеспрямованої оптимізації їх хімічного складу функціональними інгредієнтами. Обґрунтована доцільність використання житнього борошна і соняшникового насіння для виробництва хліба функціонального призначення. Для виробництва житнього хліба з додаванням соняшникового насіння обрано трьохфазний спосіб приготування тіста (заварка – закваска – тісто). В роботі розроблена принципова і технологічна схеми виробництва, запропоновано сучасне обладнання. Виконано розрахунок виходу хлібних виробів і пофазних рецептур. Складена схема технохімічного контролю, розглянуто програми-передумови, розроблено план НАССР. Проведена експертиза хліба житнього з додаванням соняшникового насіння виробництва приватної пекарні (м. Дніпро). Проведено аналіз умов праці на хлібопекарському виробництві. Запропоновано заходи щодо усунення потенційно небезпечних та шкідливих факторів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectХліб житнійuk_UA
dc.subjectсоняшникове насінняuk_UA
dc.subjectтехнологічна експертизаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.titleТехнологічна експертиза та оцінка якості хліба житнього з додаванням соняшникового насінняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.