Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1642
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЦибенко, М. О.-
dc.date.accessioned2025-02-26T13:11:25Z-
dc.date.available2025-02-26T13:11:25Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЦибенко, М. О. Удосконалення технології білих столових вин шляхом інтенсифікації процесу спиртового бродіння : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / М. О. Цибенко ; керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 103с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1642-
dc.description.abstractВ роботі проведені дослідження, направлені на підвищення якості білих столових вин. Експериментально встановлена можливість ефективного використання культур активних дріжджів, а також різних препаратів для освітлення сусла і виноматеріалів для поліпшення якості білих столових вин. Обґрунтовано доцільність використання активних сухих дріжджів, а також різних препаратів для освітлення сусла і виноматеріалів для інтенсифікації процесу спиртового бродіння, підібрані оптимальні дозування препаратів для освітлення. Установлені технологічні прийоми, які дозволяють скоротити час технологічних операцій виробництва білих столових вин, підвищити органолептичні показники білих столових вин за рахунок використання активних сухих дріжджів, а також різних препаратів для освітлення. На основі проведених досліджень удосконалена технологія і апаратурно-технологічна схема виробництва білих столових вин за рахунок застосування культур активних сухих дріжджів, а також комплексного використання препаратів для освітлення сусла і виноматеріалів. Розглянуті заходи з охорони праці, дозволять підвищити рівень безпеки працюючих, забезпечити зручність виконання технологічних операцій, підвищити культуру виробництва.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectВиноградuk_UA
dc.subjectРкацителіuk_UA
dc.subjectЛеанкаuk_UA
dc.subjectСовіньон бланuk_UA
dc.subjectсуслоuk_UA
dc.subjectактивні сухі дріжджіuk_UA
dc.subjectдиоксид кремніюuk_UA
dc.subjectжелатинuk_UA
dc.subjectбентонітuk_UA
dc.subjectінтенсифікаціяuk_UA
dc.subjectспиртове бродінняuk_UA
dc.subjectвиноматеріалиuk_UA
dc.subjectбілі столові винаuk_UA
dc.titleУдосконалення технології білих столових вин шляхом інтенсифікації процесу спиртового бродінняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.