Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1643
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чихун, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-26T13:14:49Z | - |
dc.date.available | 2025-02-26T13:14:49Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Чихун, О. В. Формування і оцінювання якості та безпечності бездріжджового хліба оздоровчого та профілактичного призначення : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / О. В. Чихун ; наук. керівник доц., канд. техн. наук М. Є. Рацук. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 80с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1643 | - |
dc.description.abstract | Досліджено можливість використання житнього, цільнозернового та пшеничного борошна першого сорту при випіканні бездріжджового хліба. Зважаючи на результати органолептичних випробувань, всі види борошна, які використали для дослідження, цілком можна застосовувати для приготування бездріжджового хліба. Досліджено можливість додавання шроту гарбуза для підвищення харчової та біологічної цінності бездріжджового хліба. Проведена органолептична оцінка одержаних зразків хліба бездріжджового з гарбузовим шротом показала, що додавання шроту в кількості 5% забезпечує відмінні органолептичні характеристики для одержаних виробів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | Бездріжджовий хліб | uk_UA |
dc.subject | технологія виробництва бездріжджового хліба | uk_UA |
dc.subject | шрот гарбуза | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | безпека | uk_UA |
dc.title | Формування і оцінювання якості та безпечності бездріжджового хліба оздоровчого та профілактичного призначення | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чихун О. В. Формування і оцінювання якості та безпечності бездріжджового хліба оздоровчого та ...pdf | 523.6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.