Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1643
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧихун, О. В.-
dc.date.accessioned2025-02-26T13:14:49Z-
dc.date.available2025-02-26T13:14:49Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЧихун, О. В. Формування і оцінювання якості та безпечності бездріжджового хліба оздоровчого та профілактичного призначення : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / О. В. Чихун ; наук. керівник доц., канд. техн. наук М. Є. Рацук. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 80с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1643-
dc.description.abstractДосліджено можливість використання житнього, цільнозернового та пшеничного борошна першого сорту при випіканні бездріжджового хліба. Зважаючи на результати органолептичних випробувань, всі види борошна, які використали для дослідження, цілком можна застосовувати для приготування бездріжджового хліба. Досліджено можливість додавання шроту гарбуза для підвищення харчової та біологічної цінності бездріжджового хліба. Проведена органолептична оцінка одержаних зразків хліба бездріжджового з гарбузовим шротом показала, що додавання шроту в кількості 5% забезпечує відмінні органолептичні характеристики для одержаних виробів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectБездріжджовий хлібuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництва бездріжджового хлібаuk_UA
dc.subjectшрот гарбузаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпекаuk_UA
dc.titleФормування і оцінювання якості та безпечності бездріжджового хліба оздоровчого та профілактичного призначенняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Спеціальність 181 Харчові технології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.