Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1659
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолобов, І. М.-
dc.date.accessioned2025-02-26T17:17:15Z-
dc.date.available2025-02-26T17:17:15Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКолобов, І. М. Розробка програмного забезпечення для підвищення ефективності керування персоналом : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / І. М. Колобов ; наук. керівник д-р техн. наук, проф. В. Г. Шерстюк. – Хмельницькй : ХНТУ, 2023. – 91с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1659-
dc.description.abstractВ роботі запропоновано новий підхід до дослідження та розробки систем керування людським ресурсом, озираючись на новітні технології. Важливість такого рішення обґрунтована статистичними даними та загальною ситуацією на українському ринку. Запропоноване рішення мінімізує час, витрачений на управління людськими ресурсами, а також полегшує процес відбору нового персоналу. Перший розділ роботи містить аналіз предметної області, описане завдання і вимоги до програмного продукту. В другому розділі проаналізовано ринок систем керування персоналом, а також здійснено проектування базової архітектури, структури модулів та обрано методи реалізації. Третій розділ присвячено розробці системи, опису бази даних, структурі модуля та інтерфейсу користувача. Результатом виконання роботи є програмний додаток системи керування персоналом.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectHRuk_UA
dc.subjectHRMSuk_UA
dc.subjectOdoouk_UA
dc.subjectперсоналuk_UA
dc.subjectXMLuk_UA
dc.subjectавтоматизована системаuk_UA
dc.subjectбізнесuk_UA
dc.subjectбаза данихuk_UA
dc.subjectфреймворкuk_UA
dc.subjectERPuk_UA
dc.titleРозробка програмного забезпечення для підвищення ефективності керування персоналомuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 121 - Інженерія програмного забезпечення



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.