Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1812Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Колоколова, Д. О. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-03-28T11:53:08Z | - |
| dc.date.available | 2025-03-28T11:53:08Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Колоколова, Д. О. Розробка рецептури та технології приготування крему для обличчя з використанням екстракту кави : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Д. О. Колоколова ; наук. керівник доц., д-р техн. наук О. Я. Семешко. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 76 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1812 | - |
| dc.description.abstract | В роботі розроблено склад косметичної емульсії із застосуванням кавового екстракту та досліджено фізико-хімічні і органолептичні властивості розробленої емульсії. Дослідження фізико-хімічних властивостей запропонованих емульсій показало, при вмісті екстракту кави від 1% до 7% вони характеризуються колоїдною та термостабільністю, однорідною структурою та показниками рН близькими до нейтрального значення, кремовим кольором, який посилюється зі збільшенням концентрації кавового екстракту, характерним кавовим ароматом та легкою кремовою консистенцією. Методом відновлення заліза вивчено антиоксидантну здатність досліджуваних емульсій та встановлено, що їх антиоксидантна здатність зростає зі збільшенням рослинного екстракту. Встановлено, що нанесення розробленої емульсії на шкіру забезпечує досягнення пролонгованої вологості шкіри. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
| dc.subject | Косметична емульсія | uk_UA |
| dc.subject | кава | uk_UA |
| dc.subject | кавовий екстракт | uk_UA |
| dc.subject | антиоксидантна здатність | uk_UA |
| dc.subject | сенсорні властивості | uk_UA |
| dc.title | Розробка рецептури та технології приготування крему для обличчя з використанням екстракту кави | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 161 Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Колоколова Д. О. Розробка рецептури та технології приготування крему для обличчя з використанням екстракту кави.doc.pdf | 197.25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.