Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1815
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШарова, В. В.-
dc.date.accessioned2025-03-28T12:03:42Z-
dc.date.available2025-03-28T12:03:42Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationШарова, В. В. Дослідження складу косметичної маски для обличчя : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / В. В. Шарова ; наук. керівник доц., канд. техн. наук Л. В. Салєба. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 83 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1815-
dc.description.abstractВ роботі розроблено рецептуру косметичної маски, яка складається із суміші косметичної глини з подрібненим листям шавлії (склад № 1) і гелевої основи (склад № 2). Проведено визначення органолептичних і споживчих показників якості косметичної маски. Результати використання маски із вмістом листя шавлії свідчать про відсутність почервоніння, подразнення під час тривалого використання. Запропоновано технологічну схему виготовлення маски, обладнання для її виготовлення і проведено розрахунок матеріального балансу. Проведено аналіз професійної захворюваності на виробництві косметичних засобів. Розроблено заходи з охорони праці на робочому місці працівника цеху виробництва косметики. В екологічній частині розглянуто деякі шкідливі речовини, що застосовують на косметично-парфумерних виробництвах та небезпечні речовини у вигляді відходів і шкідливих викидів, що виникають в процесі виробництва косметичних масок.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectКосметична маскаuk_UA
dc.subjectмінеральна глинаuk_UA
dc.subjectлікарська рослинна сировинаuk_UA
dc.subjectгель-маскаuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.titleДослідження складу косметичної маски для обличчяuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 161 Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.