Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1824
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКурінний, Д. В.-
dc.date.accessioned2025-03-28T12:39:09Z-
dc.date.available2025-03-28T12:39:09Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКурінний, Д. В. Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності ковбасних виробів функціонального призначення : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Д. В. Курінний ; наук. керівник доц., канд. техн. наук М. Є. Рацук. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 94 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1824-
dc.description.abstractВ роботі розглянуто напрямки створення м’ясних функціональних продуктів. На основі аналізу рослинних білків обрано сочевицю в якості заміни м’ясної сировини при виробництві ковбасних виробів. В методичній частині наведено методики визначення органолептичних та фізико-хімічних показників якості ковбас варених згідно нормативних документів. Обґрунтована технологія виробництва ковбаси вареної функціонального призначення, обрано механізоване обладнання, виконані продуктові розрахунки. Складена схема хіміко-технологічного контролю виробництва. Наведені програми-передумови та розроблено план НАССР. В експериментальній частині розроблено рецептуру ковбаси вареної функціонального призначення. На основі органолептичних досліджень визначено оптимальну кількість заміни м’ясної сировини на борошно сочевиці. Проведена балова оцінка якості дослідних зразків. Наведено заходи щодо створення не шкідливих та безпечних умов праці при переробці м’ясної сировини.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectКовбасні виробиuk_UA
dc.subjectсочевицяuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництваuk_UA
dc.subjectконтрольuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.titleТехнологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності ковбасних виробів функціонального призначенняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 181 Харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.