Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1843
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКозяревич, Н. А.-
dc.date.accessioned2025-03-28T14:36:03Z-
dc.date.available2025-03-28T14:36:03Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКозяревич, Н. А. Дослідження технології виготовлення та оцінка якості панчішно-шкарпеткових виробів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Н. А. Козяревич ; наук. керівник канд. техн. наук, доц. Є. О. Калінський. ‒ Хмельницький : ХНТУ, 2024. ‒ 101 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1843-
dc.description.abstractРобота присвячена темі "Дослідження технології виготовлення та оцінка якості панчішно-шкарпеткових виробів". У роботі глибоко аналізуються сучасний стан та перспективи розвитку ринку панчішно- шкарпеткових виробів в Україні, включаючи особливості виробництва, технологічні інновації та тенденції розвитку галузі. Особлива увага приділяється аналізу діяльності ТМ "Легка хода" як одного з провідних вітчизняних виробників. У методичній частині роботи розглядаються нормативні документи, що регламентують оцінювання якості панчішно-шкарпеткових виробів, методи визначення якісних показників в умовах відсутності спеціального лабораторного обладнання, вимоги до сортування, маркування та пакування. Детально описані методики проведення досліджень гігієнічних властивостей, деформаційних характеристик та показників якості виготовлення. У експериментальній частині проведено експертизу споживчих властивостей п'яти зразків чоловічих шкарпеток ТМ "Легка хода", досліджено структуру асортименту виробника, оцінено інформативність маркування та розглянуто процедуру сертифікації продукції. Результати досліджень підтверджують відповідність досліджуваних зразків вимогам нормативних документів за всіма показниками. В роботі представлено результати визначення капілярності, гігроскопічності, розтяжності борта та щільності в'язання, проведених в домашніх умовах. Розроблено рекомендації щодо методів оцінки якості панчішно-шкарпеткових виробів без використання спеціального лабораторного обладнання. Практичне значення роботи полягає в розробці методик дослідження якісних показників панчішно-шкарпеткових виробів в умовах обмеженого доступу до спеціального обладнання, що може бути використано при проведенні експрес-оцінки якості продукції.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectПанчішно-шкарпеткові виробиuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництваuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectекспертиза споживчих властивостейuk_UA
dc.subjectметоди дослідженняuk_UA
dc.subjectсертифікаціяuk_UA
dc.titleДослідження технології виготовлення та оцінка якості панчішно-шкарпеткових виробівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 182 Товарознавство, стандартизація та сертифікація виробів



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.