Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1906Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Лучко, В. С. | - | 
| dc.date.accessioned | 2025-04-09T09:32:55Z | - | 
| dc.date.available | 2025-04-09T09:32:55Z | - | 
| dc.date.issued | 2024 | - | 
| dc.identifier.citation | Лучко, В. С. Інноваційні технології використання каротиноїдовмісної овочевої сировини в консервному виробництві : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / В. С. Лучко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. В. Стоянова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 62 с. | uk_UA | 
| dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1906 | - | 
| dc.description.abstract | В магістерській кваліфікаційній роботі проаналізовано овочеві культури, які містять каротиноїди. Розглянуто сучасні дослідження щодо значення каротиноїдів у харчуванні людини. В роботі виконано аналіз Інноваційні технології використання каротинноїдовмісної овочевої сировини в консервному виробництві. Виконано теоретичний аналіз інноваційний технологій з переробки каротиноїдновмісної сировини. В експериментальній частині досліджено хімічний склад моркви, обґрунтовано режими обробки сировини. Розроблена технологічна схема виготовлення пюре з моркви з врахуванням збереження каротину. Схема дозволяє організувати виробництво на промисловому рівні, що знижує собівартість одиниці продукції. Методи дослідження – теоретичні і експериментальні. | uk_UA | 
| dc.language.iso | other | uk_UA | 
| dc.publisher | ХНТУ | uk_UA | 
| dc.subject | Каротиноїди | uk_UA | 
| dc.subject | бета каротин | uk_UA | 
| dc.subject | морква | uk_UA | 
| dc.subject | технологічна схема | uk_UA | 
| dc.subject | харчова цінність | uk_UA | 
| dc.title | Інноваційні технології використання каротиноїдовмісної овочевої сировини в консервному виробництві | uk_UA | 
| dc.type | Other | uk_UA | 
| Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Лучко В. С. Інноваційні технології використання каротиноїдовмісної овочевої сировини в консервному виробництві.pdf | 583.76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.