Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1906
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛучко, В. С.-
dc.date.accessioned2025-04-09T09:32:55Z-
dc.date.available2025-04-09T09:32:55Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЛучко, В. С. Інноваційні технології використання каротиноїдовмісної овочевої сировини в консервному виробництві : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / В. С. Лучко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. В. Стоянова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 62 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1906-
dc.description.abstractВ магістерській кваліфікаційній роботі проаналізовано овочеві культури, які містять каротиноїди. Розглянуто сучасні дослідження щодо значення каротиноїдів у харчуванні людини. В роботі виконано аналіз Інноваційні технології використання каротинноїдовмісної овочевої сировини в консервному виробництві. Виконано теоретичний аналіз інноваційний технологій з переробки каротиноїдновмісної сировини. В експериментальній частині досліджено хімічний склад моркви, обґрунтовано режими обробки сировини. Розроблена технологічна схема виготовлення пюре з моркви з врахуванням збереження каротину. Схема дозволяє організувати виробництво на промисловому рівні, що знижує собівартість одиниці продукції. Методи дослідження – теоретичні і експериментальні.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectКаротиноїдиuk_UA
dc.subjectбета каротинuk_UA
dc.subjectморкваuk_UA
dc.subjectтехнологічна схемаuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.titleІнноваційні технології використання каротиноїдовмісної овочевої сировини в консервному виробництвіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 181 Харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.