Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1915
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шаповалова, В. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-09T10:08:28Z | - |
dc.date.available | 2025-04-09T10:08:28Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Шаповалова, В. Г. Удосконалення технології виробництва сухих овочевих сумішей : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / В. Г. Шаповалова ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 94 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1915 | - |
dc.description.abstract | Дана кваліфікаційна робота магістра виконана на тему: «Удосконалення технології виробництва сухих овочевих сумішей» і присвячена аналізу відомих способів переробки рослинної сировини в технології виробництва сухих овочевих продуктів та виявленню недоліків в організації та проведенні аналізів і контролюванні параметрів процесів виробництва харчової продукції. Кваліфікаційна робота магістра виконана у вигляді пояснювальнї записки і складається з вступу, чотирьох розділів, висновків і додатків. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | Овочі | uk_UA |
dc.subject | суміш | uk_UA |
dc.subject | сировина | uk_UA |
dc.subject | технології | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології виробництва сухих овочевих сумішей | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Шаповалова В. Г. Удосконалення технології виробництва сухих овочевих сумішей.pdf | 735.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.