Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1915
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаповалова, В. Г.-
dc.date.accessioned2025-04-09T10:08:28Z-
dc.date.available2025-04-09T10:08:28Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationШаповалова, В. Г. Удосконалення технології виробництва сухих овочевих сумішей : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / В. Г. Шаповалова ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 94 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1915-
dc.description.abstractДана кваліфікаційна робота магістра виконана на тему: «Удосконалення технології виробництва сухих овочевих сумішей» і присвячена аналізу відомих способів переробки рослинної сировини в технології виробництва сухих овочевих продуктів та виявленню недоліків в організації та проведенні аналізів і контролюванні параметрів процесів виробництва харчової продукції. Кваліфікаційна робота магістра виконана у вигляді пояснювальнї записки і складається з вступу, чотирьох розділів, висновків і додатків.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectОвочіuk_UA
dc.subjectсумішuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectтехнологіїuk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва сухих овочевих сумішейuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.