Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1915Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Шаповалова, В. Г. | - | 
| dc.date.accessioned | 2025-04-09T10:08:28Z | - | 
| dc.date.available | 2025-04-09T10:08:28Z | - | 
| dc.date.issued | 2024 | - | 
| dc.identifier.citation | Шаповалова, В. Г. Удосконалення технології виробництва сухих овочевих сумішей : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / В. Г. Шаповалова ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 94 с. | uk_UA | 
| dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1915 | - | 
| dc.description.abstract | Дана кваліфікаційна робота магістра виконана на тему: «Удосконалення технології виробництва сухих овочевих сумішей» і присвячена аналізу відомих способів переробки рослинної сировини в технології виробництва сухих овочевих продуктів та виявленню недоліків в організації та проведенні аналізів і контролюванні параметрів процесів виробництва харчової продукції. Кваліфікаційна робота магістра виконана у вигляді пояснювальнї записки і складається з вступу, чотирьох розділів, висновків і додатків. | uk_UA | 
| dc.language.iso | other | uk_UA | 
| dc.publisher | ХНТУ | uk_UA | 
| dc.subject | Овочі | uk_UA | 
| dc.subject | суміш | uk_UA | 
| dc.subject | сировина | uk_UA | 
| dc.subject | технології | uk_UA | 
| dc.title | Удосконалення технології виробництва сухих овочевих сумішей | uk_UA | 
| dc.type | Other | uk_UA | 
| Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Шаповалова В. Г. Удосконалення технології виробництва сухих овочевих сумішей.pdf | 735.82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.