Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2206
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКотенко, Д. О.-
dc.date.accessioned2025-10-16T09:10:44Z-
dc.date.available2025-10-16T09:10:44Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКотенко, Д. О. Оптимізація конфігурації фотоелектричної станції для підприємства : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня «бакалавр» / Д. О. Котенко ; наук. керівник доц., канд. фіз.-мат. наук Д. М. Степанчиков. – Хмельницький : ХНТУ, 2025. – 75 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2206-
dc.description.abstractДана кваліфікаційна робота присвячена дослідженню методів оптимізації конфігурації фотоелектричної станції для підприємства, зокрема для Миколаївського консервного заводу. У роботі розглянуто теоретичні основи фотоелектричних систем, їх типи, переваги та недоліки, а також проблеми, пов’язані з їх впровадженням. Проведено аналіз програмного забезпечення для моделювання сонячних енергетичних систем, зокрема System Advisor Model (SAM), яке було використано для розрахунків. У методичній частині представлено вибір оптимальних типів сонячних панелей та інверторів, а також методику їх підключення. Дослідницька частина включає моделювання роботи фотоелектричної станції при різних кутах нахилу панелей, використання трекерних систем та аналіз різних конфігурацій. У розділі «Охорона праці» розглянуто питання виробничої санітарії, гігієни праці та техніки безпеки при роботі на консервному заводі.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectСонячна панельuk_UA
dc.subjectбагатокритеріальна оптимізаціяuk_UA
dc.subjectінверторuk_UA
dc.subjectSystem Advisor Modeluk_UA
dc.subjectфотоелектрична станціяuk_UA
dc.subjectконсервний заводuk_UA
dc.titleОптимізація конфігурації фотоелектричної станції для підприємстваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.