Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2236
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗражевська, А. М.-
dc.date.accessioned2025-10-23T09:49:27Z-
dc.date.available2025-10-23T09:49:27Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЗражевська, А. М. Формування міжнародної конкурентоспроможності суб’єктів міжнародного бізнесу (на матеріалах ТОВ «Фітофарм-трейд») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / А. М. Зражевська ; наук. керівник канд. екон. наук, доц. Л. І. Хомутенко. – Хмельницький : ХНТУ, 2025. – 101 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2236-
dc.description.abstractКваліфікаційну роботу бакалавра Формування міжнародної конкурентоспроможності суб’єктів міжнародного бізнесу ТОВ «Фітофарм-трейд» у контексті глобальних викликів і можливостей. Розглянуто теоретико-методологічні засади формування міжнародної конкурентоспроможності суб’єктів бізнесу. Розглянуто фактори й методи оцінки конкурентоспроможності суб’єкту бізнесу. Здійснено аналіз діяльності й оцінка конкурентоспроможності ТОВ «Фітофарм-Трейд». Представлено практичні рекомендації та пропозиції щодо формування та підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємства ТОВ «Фітофарм-Трейд» з урахуванням сучасних глобальних тенденцій.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectКонкуренціяuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможність підприємстваuk_UA
dc.subjectформування та забезпечення міжнародної конкурентоспроможностіuk_UA
dc.subjectконкурентні перевагиuk_UA
dc.subjectрівень конкурентоспроможностіuk_UA
dc.subjectконкурентні позиціїuk_UA
dc.subjectможливостіuk_UA
dc.subjectзагрозиuk_UA
dc.subjectSWOT-аналізuk_UA
dc.titleФормування міжнародної конкурентоспроможності суб’єктів міжнародного бізнесу (на матеріалах ТОВ «Фітофарм-трейд»)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 292 Міжнародні економічні відносини



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.