Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 10 (Search time: 0.0 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Визначення показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировиниЧабанова, Н. Р.
2017Експертна оцінка якості соків та нектарів вітчизняного виробництваКуник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Сарібєкова, Д. Г.; Салєба, Л. В.; Куриленко, Т,
2020Використання стандартів як заходу із забезпечення відповідності (на прикладі дитячих іграшок)Карпенко, О. В.
2020Контроль якості слабоалкогольних напоїв у відповідності з вимогами Держпродспоживслужби м. ХерсонаФурса, О.В.
2020Експертиза та товарознавче оцінювання пива (на прикладі торговельного підприємства «NewBrew»)Волосюк, М. В.
2020Митний контроль та експертиза побутової техніки (на прикладі роздрібних торгівельних підприємств)Гамов, В. А.
2021Розробка інноваційної продукції для забезпечення конкурентоспроможності консервних підприємств Херсонського регіону.Валько, М. І.; Валько, Н. И.; Valko, M. I.; Стоянова, О. В.,; Зубкова, К. В.,; Бобирь, С. В.
2021Розроблення нового виду плодоовочевої продукції функціонального призначення.Валько, М. І.; Валько, Н. И.; Valko, M. I; Стоянова, О. В.; Зубкова, К. В; Бобирь, С. В.
2023Дослідження технології бурякового напою ферментованого з додаванням імбируВірко, Дар`я Сергіївна
2023Удосконалення технології маринадів для виробництва закусочних консервів відповідно вимогам здорового харчуванняОкша, Любов Едуардівна