Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 100 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Дослідження використання вторинних сировинних ресурсів при переробці томатівЗубкова, В. О.
2023Удосконалення технології кріплених десертних вин типу кагорДробна, М. І.
2023Удосконалення технології білих столових вин шляхом інтенсифікації процесу спиртового бродінняЦибенко, М. О.
2023Дослідження впливу технологічних прийомів на якість білих столових винПугачова, В. В.
2023Технологічна експертиза та оцінка якості хліба житнього з додаванням соняшникового насінняПоплевічев, А. О.
2024Технологічна експертиза та оцінка якості йогуртівКрисенко, А. О.
2023Удосконалення технології маринадів для виробництва закусочних консервів відповідно вимогам здорового харчуванняОкша, Л. Е.
2024Формування і оцінювання якості та безпечності бездріжджового хліба оздоровчого та профілактичного призначенняЧихун, О. В.
2024Товарознавча експертиза та оцінювання якості плавлених сирівБерезка, С. О.