Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
русский
українська
English
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
DSpace at KNTU
Факультет інтегрованих технологій
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (МАГІСТР)
Главная страница раздела
Просмотр статистики
Просмотр
Коллекции этого раздела
Спеціальність 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Спеціальність 181 Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Спеціальність 181 Технології продуктів бродіння і виноробства
Спеціальність 182 Товарознавство, стандартизація та сертифікація виробів
Спеціальність 161 Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів
Спеціальність 181 Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Просмотр
Автор
1
Арлюкова, Юлія Андріївна
1
Боброва, Марія Олександрівна
1
Волосюк, М. В.
1
Врублевська, Анастасія Віталіївна
1
Вірко, Дар`я Сергіївна
1
Гамов, В. А.
1
Гончаренко, Катерина Сергіївна
1
Горбань, Анна Володимирівна
1
Губарик, Анастасія Петрівна
1
Давиденко, Богдан Володимирович
.
дальше >
Тема
5
якість
4
виноматеріали,
3
активні сухі дріжджі,
3
бентоніт,
3
білі столові вина
3
експертиза
3
класифікація,
3
рецептура,
3
спиртове бродіння,
3
сусло,
.
дальше >
по дате выпуска
27
2023
6
2024
2
2020
Has File(s)
35
true