Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
русский
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
DSpace at KNTU
Факультет інтегрованих технологій
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (МАГІСТР)
Головна сторінка фонду
Перегляд статистики
Перегляд
Зібрання цього фонду
Спеціальність 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Спеціальність 181 Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Спеціальність 181 Технології продуктів бродіння і виноробства
Спеціальність 182 Товарознавство, стандартизація та сертифікація виробів
Спеціальність 161 Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів
Спеціальність 181 Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Перегляд
Автор
1
Арлюкова, Юлія Андріївна
1
Боброва, Марія Олександрівна
1
Волосюк, М. В.
1
Врублевська, Анастасія Віталіївна
1
Вірко, Дар`я Сергіївна
1
Гамов, В. А.
1
Гончаренко, Катерина Сергіївна
1
Горбань, Анна Володимирівна
1
Губарик, Анастасія Петрівна
1
Давиденко, Богдан Володимирович
.
далі >
Тема
5
якість
4
виноматеріали,
3
активні сухі дріжджі,
3
бентоніт,
3
білі столові вина
3
експертиза
3
класифікація,
3
рецептура,
3
спиртове бродіння,
3
сусло,
.
далі >
за датою випуску
27
2023
6
2024
2
2020
Has File(s)
35
true