Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/453
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаркова, М. О.-
dc.date.accessioned2021-03-03T20:43:18Z-
dc.date.available2021-03-03T20:43:18Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationМаркова, М. О. Дизайн для всіх в закладах гостинності : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" / М. О. Маркова ; науковий керівник к.т.н., доцент Якимчук О. В. – Херсон : ХНТУ, 2020. –109 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/453-
dc.description.abstractДипломна робота складається з вступу, трьох розділів, висновків, списку використаної літератури і додатків. У вступі, в першу чергу, розглянута актуальність теми. Визначено мету та завдання, об'єкт і предмет дослідження. Окреслено методи дослідження магістерської роботи. Зазначена наукова новизна роботи, практичне значення одержаних результатів. Представлено публікації, роботу в матеріалі. У роботі розглянуто загальну характеристику універсального дизайну в закладах гостинності, шляхи вирішення інклюзії в гостинності на прикладі Європи, також розкрито проблематику та шляхи вирішення інклюзії в Україні. У межах роботи розглянуто реконструкцію старих готелів, ще один шлях створення сучасного і конкурентоспроможного готельного комплексу: реновація і реконструкція вже існуючого готелю, будівлі або приміщення. Проведено дослідження у напрямку побудови нових готелів з урахуванням законодавчої бази. У роботі на прикладі нового готелю, який включає в себе такі приміщення як лобі і банкетний зал. Особливості сприйняття людиною з особливими потребами візуальних та якісних характеристик інтер’єру. Thesis consists of an introduction, three sections, conclusions, list of references and appendices. In the introduction, first of all, the relevance of the topic is considered. The purpose and tasks, object and subject of research are defined. Methods of research of master's work are outlined. The scientific novelty of the work, the practical significance of the obtained results is indicated. Presented publications, work in the material. The paper considers the general characteristics of universal design in hospitality institutions, ways to solve inclusion in hospitality on the example of Europe, also reveals the problems and ways to solve inclusion in Ukraine. The work considers the reconstruction of old hotels, another way to create a modern and competitive hotel complex: renovation and reconstruction of an existing hotel, building or premises. A study was conducted in the direction of building new hotels, taking into account the legal framework. In the example of a new hotel, which includes facilities such as a lobby and banquet hall. Peculiarities of perception of a person with special needs of visual and qualitative characteristics of the interior.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectдизайн інтер’єруuk_UA
dc.subject"дизайн для всіх",uk_UA
dc.subjectзаклад гостинностіuk_UA
dc.subjectлюдина з обмеженими можливостямиuk_UA
dc.subjectтуризм для осіб і груп з особливими потребамиuk_UA
dc.subjectбезбар'єрне середовищеuk_UA
dc.subjectinterior designuk_UA
dc.subject"design for all"uk_UA
dc.subjecthospitalityuk_UA
dc.subjectpeople with disabilitiesuk_UA
dc.subjecttourism for people and groups with special needsuk_UA
dc.subjectbarrier-free environmentuk_UA
dc.titleДизайн для всіх в закладах гостинностіuk_UA
dc.title.alternativeDesign for everyone in hospitality establishmentsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 022 Дизайн



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.