Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/546
Title: Створення системи виявлення загроз в мережі, розробка програмного продукту тестування комп'ютерної мережі на наявність вразливостей
Authors: Будзинський, І. О.
Keywords: Wi-Fi
Bluetooth
Інтернет
Issue Date: 2021
Publisher: ХНТУ
Citation: Будзинський, І. О. Створення системи виявлення загроз в мережі, розробка програмного продукту тестування комп'ютерної мережі на наявність вразливостей : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Будзинський І. О. Наук. керівник доц., к. т. н. Вороненко М. О. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 47 с.
Abstract: Інтернет є основою мережі (Web), технічною інфраструктурою, завдяки якій і існує Всесвітня Павутина. За своєю суттю, інтернет - дуже велика мережа комп'ютерів, які можуть взаємодіяти один з одним. Історія інтернету до кінця не ясна. Проект зі створення інтернету було розпочато в 60-х роках як дослідницький проект за підтримки міністерства оборони США, але вже в 80-і роки виріс в мережу, яку підтримували і розвивали безліч університетів і приватних компаній. Технології, що лежать в основі інтернету, також продовжували розвиватися з часом, але основний принцип роботи не сильно змінився: Інтернет - це спосіб підключити комп'ютери в єдину мережу і переконатися, що навіть при серйозних збоях, вони все одно знайдуть спосіб зв'язатися один з одним.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/546
Appears in Collections:Спеціальність 122 Комп`ютерні науки



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.