Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/555
Title: Застосування алгоритму нечіткого лісу для розв’язання задачі регресії молекулярних даних з попереднім відбором незалежних змінних
Authors: Єрошенко, В. П.
Keywords: аналіз
регресія
Issue Date: 2021
Publisher: ХНТУ
Citation: Єрошенко, В. П. Застосування алгоритму нечіткого лісу для розв'язання задачі регресії молекулярних даних з попереднім відбором незалежних змінних : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Єрошенко В. П. ; наук. керівник, д.т.н., професор Литвиненко В. І. – Херсон : ХНТУ,2021. – 93с.
Abstract: Було поставлено завдання розробити програмне забезпечення для збору та обробки даних в багатопотоковому режимі. Дане ПО розроблено в середовищі розробки Delphi з використанням бібліотеки VCL для графічного інтерфейсу і Indy для роботи з мережею. Дана програма була розроблена спеціально для роботи з Tabletop Simulator , проте може застосовуватися і в інших проектах з використанням протоколу TCP . Ця програма може працювати як в режимі клієнта, так і в режимі сервера, приймаючи і запитуючи дані. В інтерфейсі програми є елементи управління, при взаємодії користувача з якими відправляється запит в Tabletop Simulator . Так само, і сам Tabletop Simulator може ініціювати відправку даних в програму, якщо виникне така необхідність.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/555
Appears in Collections:Спеціальність 122 Комп`ютерні науки



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.