Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/599
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шкіренков, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-09T10:43:13Z | - |
dc.date.available | 2021-07-09T10:43:13Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Шкіренков, О. В. Розробка роботизованої пересувної метеостанції на базі Arduino Nano 3.0 : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / О. В. Шкіренков ; наук керівник ст. викл. Дроздова Є. А. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 124с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/599 | - |
dc.description.abstract | Об'єкт дослідження – діагностика мікроклімату на підприємсті. Ціль проекту – розробка автономної пересувної метеостанції на базі мікропроцесорної системи Arduino Nano V3.0. У кваліфікаційній роботі бакалавра розроблена система діагностики мікроклімату на підприємстві. Розроблена електрична-принципова схема. Розроблене програмне забезпечення для контролю пересування пристрою на мові С++. Спроектовано корпоративну мережу. Складено список необхідного обладнання. Розраховані просторові показники мережі. На форматі А1 розроблено схему розташування ЛКМ. Зроблено моделювання сервера. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | датчики | uk_UA |
dc.subject | мікроконтролери | uk_UA |
dc.subject | сервоприводи | uk_UA |
dc.subject | серво-модуль | uk_UA |
dc.subject | моделювання роботи серверу | uk_UA |
dc.subject | кодування методом хемінгу | uk_UA |
dc.title | Розробка роботизованої пересувної метеостанції на базі Arduino Nano 3.0 | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність 123 Комп`ютерна інженерія |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Шкіренков О.В. Розробка роботизованої пересувної метеостанції на базі Arduino Nano 3.0.pdf | 179.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.