Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/61
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСавіна, Г. Г.-
dc.contributor.authorСавина, Г. Г.-
dc.contributor.authorSavina, G. G.-
dc.date.accessioned2020-10-09T18:24:37Z-
dc.date.available2020-10-09T18:24:37Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСовременные технологии науки и образования: европейские аспекты : Сборник материалов международной научно-практической конференции. Том 2 / Под ред. Савиной Г. Г. − Херсон – Познань : Издательство ЧП Вышемирский В. С., 2017. − 156 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/61-
dc.descriptionЗбірник матеріалів міжнародної науково-практичної конференціїuk_UA
dc.description.abstractДо збірника включені доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції. Проведення конференції ініційовано кафедрою менеджменту і маркетингу Херсонського національного технічного університету, реалізовано за сприяння Познанського національного технічного університету, Інституту логістики, Університету ім. Адама Міцкевича, Академії готельного бізнесу та харчування. При перевиданні або копіюванні матеріалів міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні технології науки і освіти: європейські аспекти» посилання на збірник є обов'язковою. Точка зору редакцiї може не збiгатися з думкою авторiв. Відповідальність за точність наведених фактів, цитат, джерел і прізвищ несуть автори. В сборник включены доклады участников международных научно-практической конференции. Проведение конференции инициировано кафедрой менеджмента и маркетинга Херсонского национального технического университета, реализовано при содействии Познаньского национального технического университета, Института логистики, Университета им. Адама Мицкевича, Академии гостиничного бизнеса и питания. При переиздании или копировании материалов международной научно-практической конференции «Современные технологии науки и образования: европейские аспекты» ссылка на сборник является обязательной. Точка зрения редакции не всегда совпадает с мнением авторов. Ответственность за точность приведенных фактов, цитат, источников и фамилий несут авторы. The collection includes reports of the participants of the international scientific-practical conference. The conference was initiated by the Department of Management and Marketing of the Kherson National Technical University, implemented with the assistance of the Poznan National Technical University, the Institute of Logistics, the University. Adam Mickiewicz, Academy of Hotel Business and Catering. When republishing or copying materials of the international scientific and practical conference "Modern technologies of science and education: European aspects", reference to the collection is required. The editorial point of view does not always coincide with the opinion of the authors. Authors are responsible for the accuracy of the facts, quotes, sources and names.uk_UA
dc.publisherВидавництво ПП Вишемирський В. С.uk_UA
dc.relation.ispartofseriesУДК 005:001.895:378;ББК 65.050+74.58-
dc.subjectнаукаuk_UA
dc.subjectосвітаuk_UA
dc.subjectсучасні технології науки та освітиuk_UA
dc.subjectнаука і освіта закордономuk_UA
dc.subjectнаука і освіта в Європіuk_UA
dc.subjectнаукаuk_UA
dc.subjectобразованиеuk_UA
dc.subjectсовременные технологии науки и образованияuk_UA
dc.subjectнаука и образование заграницейuk_UA
dc.subjectнаука и образование в Европеuk_UA
dc.subjectscienceuk_UA
dc.subjecteducationuk_UA
dc.subjectmodernuk_UA
dc.subjecttechnologies of science and educationuk_UA
dc.subjectscience and education abroaduk_UA
dc.subjectscience and education in Europeuk_UA
dc.titleСучасні технології науки і освіти: європейські аспектиuk_UA
dc.title.alternativeСовременные технологии науки и образования: европейские аспектыuk_UA
dc.title.alternativeModern technologies of science and education: European aspectsuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.