Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/752
Title: Моніторинг доходів і витрат підприємства (на матеріалах Державного підприємства «Великоолександрівське лісомисливське господарство»)
Authors: Назаренко, К. О.
Keywords: доходи
витрати
операційні доходи
операційні витрати
фінансовий результат
рентабельність
Issue Date: 2021
Publisher: ХНТУ
Citation: Назаренко, К. О. Моніторинг доходів і витрат підприємства (на матеріалах Державного підприємства «Великоолександрівське лісомисливське господарство») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / К. О. Назаренко ; наук. керівник к.е.н., доц. Волкова О. В. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 92 с.
Abstract: Розглянуто методичні підходи до аналізу доходів та витрат підприємства та факторів, що їх обумовлюють. Проведено оцінку доходів та витрат державного підприємства, а також аналіз ефективності управління доходами і витратами підприємства. Запропоновано напрямки вдосконалення управління доходами та витратами підприємства. З метою проведення дослідження використані дані ДП «Великоолександрівське лісомисливське господарство». У результаті проведеного аналізу було виявлено, що діяльність підприємства є нерентабельною та запропоновано напрямки максимізації дохідності. Також були виявлені чинники, які негативно впливали на динаміку доходів ДП «Великоолександрівське лісомисливське господарство». Надані пропозиції щодо підвищення доходів підприємства. Зокрема, нарощування обсягів виробництва; поліпшення якості продукції, робіт і послуг; оптимізація витрат; раціональне використання фінансових коштів; скорочення позареалізаційних витрат; скорочення прямих витрат; підвищення доходів шляхом зниження собівартості тощо.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/752
Appears in Collections:Спеціальність 072 Фінанси, банківська справа та страхування



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.