Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/757
Title: Непрямі податки та їх роль в формуванні доходів бюджету (на матеріалах Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі)
Authors: Губіна, Ю. І.
Keywords: податкова система
непряме оподаткування
непрямі податки
податок на додану вартість
акцизний податок
мито
Issue Date: 2021
Publisher: ХНТУ
Citation: Губіна, Ю. І. Непрямі податки та їх роль у формуванні доходів бюджету (на матеріалах Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі) : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Губіна Ю. І. ; наук. керівник д.е.н., проф. Сідельникова Л. П. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 87 с.
Abstract: У кваліфікаційній роботі бакалавра було проаналізовано структуру та динаміку непрямих податків у складі Зведеного бюджету України; здійснено оцінку непрямих податків, які мобілізуються Головним управлінням ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі; запропоновано напрями удосконалення системи непрямого оподаткування на основі зарубіжного досвіду. З метою проведення дослідження використані дані Державної казначейської служби України та Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/757
Appears in Collections:Спеціальність 072 Фінанси, банківська справа та страхування



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.