Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/890
Title: Розробка мережевої сонячної електростанції дахового типу багатоповерхового житлового будинку для фізичної особи у Таврійському мікрорайоні м. Херсона
Authors: Чорній, В. В.
Keywords: відновлювані джерела енергії
мережева сонячна електростанція дахового типу
інвертор
сонячна батарея
інсоляція
Issue Date: 2021
Publisher: ХНТУ
Citation: Чорній, В. В. Розробка мережевої сонячної електростанції дахового типу багатоповерхового житлового будинку для фізичної особи у Таврійському мікрорайоні м. Херсона : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / В. В. Чорній ; наук керівник доц., к.т.н. Погребянк І. Ф. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 82 с.
Abstract: У роботі були розглянуті джерела енергії та основні типи, на які вони поділяються. Перелічені фактори, через які відбувається зростання інтересу до нетрадиційних джерел енергії. Розглянуто поділ сонячних елементів, в залежності від того, як саме організовані атоми кремнію в кристалі. В методичній частині приділено увагу ключовим моментам стосовно вибору основного обладнання мережевих фотоелектричних станцій дахового типу. В дослідницькій частині розроблено проект мережевої сонячної електростанції дахового типу для багатоповерхового будинку на основі існуючих технологій з використанням найсучаснішого обладнання. В економічній частині проведено техніко-економічне обґрунтування доцільності впровадження мережевої сонячної електростанції на даху багатоповерхівки.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/890
Appears in Collections:Спеціальність 141. Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.