Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/898
Title: Оцінка доцільності організації комбінованої електростанції на базі біогазової установки та сонячної електростанції
Authors: Ковальов, М. О.
Keywords: біогазова установка
сонячна електростанція
біогаз
анаеробне зброджування
інвертор
сонячна батарея
інсоляція
Issue Date: 2021
Publisher: ХНТУ
Citation: Ковальов, М. О. Оцінка доцільності організації комбінованої електростанції на базі біогазової установки та сонячної електростанції : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / М. О. Ковальов ; наук керівник доц., к.т.н. Погребняк І. Ф. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 85 с.
Abstract: В роботі були розглянуті види та особливості роботи фотоелектричної станції, їх переваги та недоліка, а також особливості роботи біогазової установки. В методичній частині розглянута методика визначення оптимального кута нахилу сонячних модуліпров, а також застосування двохкомпонентної моделі для оцінки величини світлового потоку, що падає на систему сонячних модулів. В дослідницькій частині обрано кут нахилу фотоелектричних модулів, виконано розрахунок електричної енергії, яка виробляється як фотоелектричною станцією, так і за рахунок біогазової установки. В економічній частині проведено розрахунки показників економічної ефективності заходів.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/898
Appears in Collections:Спеціальність 141. Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.