Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/949
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Березка, Ю. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-27T10:50:58Z | - |
dc.date.available | 2022-01-27T10:50:58Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Березка, Ю. В. Підвищення ефективності функціонування торговельної організації (на мате-ріалах ТОВ «Торг-Центр») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» /Ю. В. Березка.; наук. керівник проф., д.е.н., Шандова Н. В. – Херсон : ХНТУ, 2021. –98с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/949 | - |
dc.description.abstract | В результаті виконання кваліфікаційної роботи магістра було розглянуто теоретичні аспекти підвищення ефективності функціонування торгових підприємств; здійснено оцінку стану і тенденцій розвитку торговельних підприємств; запропоновано заходи щодо підвищення ефективності функціону-вання торговельного підприємства. Практична значимість кваліфікаційної роботи магістра полягає в тому, що розроблені пропозиції та висновки можуть бути використані для вирішення актуальних проблем підвищення ефек-тивності функціонування торговельних під-приємств, відрізняються простотою в застосуванні і можуть тиражуватися для розвитку інших підприємств. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | ефективність | uk_UA |
dc.subject | резерви, | uk_UA |
dc.subject | торговельна організація | uk_UA |
dc.subject | планування | uk_UA |
dc.title | Підвищення ефективності функціонування торговельної організації (на матеріалах ТОВ «Торг-Центр») | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність 073 Менеджмент |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Березка Ю.В. Підвищення ефективності функціонування торговельної організації.pdf | 277.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.