Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/973
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Билим, О. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-31T18:22:35Z | - |
dc.date.available | 2022-01-31T18:22:35Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Билим, О. С. Підвищення ефективності управління виробничо-господарською діяльністю підприємства (на матеріалах ТОВ «ПМК-159») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / О. С. Билим ; наук. керівник доц., к.е.н., Набока Р. М. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 97 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/973 | - |
dc.description.abstract | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню теоретико-методичних та практичних аспектів підвищення ефективності управління виробничо-господарською діяльністю підприємства. Розглянуто підходи до управління виробничо-господарською діяльністю, досліджено сучасні концепції забезпечення ефективності управління виробничо-господарською діяльністю підприємства. Здійснено оцінку ефективності виробничо-господарської діяльності ТОВ «ПМК-159». Надано практичні рекомендації щодо підвищення ефективності управління діяльністю досліджуваного підприємства | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | ефективність | uk_UA |
dc.subject | виробничо-господарська діяльність | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.subject | удосконалення | uk_UA |
dc.subject | підприємство. | uk_UA |
dc.title | Підвищення ефективності управління виробничо-господарською діяльністю підприємства (на матеріалах ТОВ «ПМК-159») | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність 073 Менеджмент |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Билим О.С._Підвищення ефективності управління виробничо-господарською діяльністю підприємства.pdf | 385.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.