Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/985
Title: Економічний розвиток і підтримка малого бізнесу на регіональному рівні (на матеріалах Головного управління статистики у Херсонській області)
Authors: Тітов, М. А.
Keywords: економічний розвиток
малий бізнес
підтримка
регіон
стимулювання
Issue Date: 2021
Publisher: ХНТУ
Citation: Тітов, М. А. Економічний розвиток і підтримка малого бізнесу на регіональному рівні (на матеріалах Головного управління статистики у Херсонській області) : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / М. А. Тітов ; наук. керівник проф., д. е. н. Корчевська Л. О. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 130 с.
Abstract: В результаті виконання кваліфікаційної роботи магістра узагальнено системне бачення економічного розвитку, систематизовано сутнісні його характеристики та визначено особливості його прояву з позиції процесу, системи відносин та зміни одночасно. Визначено сутність підтримки малого бізнесу та сформовано її пріоритетні складові. Обґрунтовано процедуру комплексного оцінювання розвитку малого бізнесу в Херсонському регіоні. Відображено стратегічні напрями наближення регіонів України до конвергенції. Запропоновано практичний інструментарій щодо використання управлінських технологій стимулювання малого бізнесу на основі застосування методу сценаріїв, теорії поляризації та прогнозування обсягу ринку малого бізнесу. Обґрунтовано реалізацію оптимістич-ного сценарію розвитку малого бізнесу в Херсонському регіоні.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/985
Appears in Collections:Спеціальність 073 Менеджмент



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.